Després de diversos mesos de treball, per fi va arribar la data esperada per tots: 14 d’abril, dia de la 10k solidària a benefici de Aspromin i Proyde.
Un gran dia per a tots, a pesar que el temps no va acompanyar massa. Prop de 600 participants entre les diferents carreres i dorsal 0 van ser els inscrits en aquesta magnífica carrera,però molts més visitants que van poder gaudir d’un bonic matí ple de solidaritat.
Els primers a córrer van ser els més menuts, els de 3 a 5 anys (50m), a continuació, 300m per als de 6 a 8 anys, 600m per als de 9 a 10 anys i 1km per als d’11 a 13 anys. A les 10:30 donava començament la 10k per als majors de 14 anys.
Tots els participants coincideixen en els seus comentaris, tots estan molt satisfets amb el recorregut.
En el capítol d’agraïments, felicitar a totes i cadascuna de les empreses col·laboradores perquè aquesta carrera haja sigut possible: Hombreras Castelló Jover, Textiles Pascual(Aqua Clean), Nonwowens, Ajuntament d’Alcoi (Centre d’Esports), Unión Alcoyana, Clínica Veterinària Amigos, La Caixa, Muro Papel, Celuquimia, Impridekor, Semacaf, Sollutia, Dive&Dive,Visauto, SEA Eventos, Casa de Luna, Europreven, Agència Immobiliària JBC, Termoforma, Boronat&Abogados, SinPelos, Clínica Dental, Tutto Piccolo, Jover, Cafès Barsel, Distribucions Batoi, Tallers Linares, Eurobox, Camelot, 226ERS, SR Sport&Training, Monkeyboys, Transportes Antonio Pascual, Bodegas Chozas Carrascal, Farmàcia Llopis Boluda, Oli Rontonar, Casa Bons Aires, Restaurant La Pericana, Taberna Asturiana.
Per descomptat, felicitar a tots els campions i resta de participants, sense ells aquesta 10k no hauria tingut sentit.

A tots els artistes de Gormaget, que han fet el detallet que hi havia en la motxilla dels corredors i els trofeus.

I finalment, al magnífic equip de voluntaris (150) capitanetjats pels “cervells” d’aquesta boja però genial idea: Elena, Juan i Álex.