Amb un altre dia de contacte amb Hara arriba a la fi la 5a generació de Pares Hara del col·le. Ja és el 5é any que La Salle Alcoi organitza un curs, per a pares, per acostar-los a un dels programes amb més èxit, i del que estem més orgullosos. Hara ens obri la porta a treballar la nostra interioritat. Començant pel nostre cos amb tècniques corporals, continuant per les emocions, sabent identificar-les i expressar-les i acabant amb la transcendència, la trobada amb TU MATEIX, amb el nostre JO interior, donant respostes a aquelles preguntes que no sols expressem amb paraules.

Hara, és un programa que treballem amb els nostres xiquets des que entren amb 3 anys fins que se’n van amb 18 i ho fem perquè des de les Intel·ligències múltiples assegurem que tots els xiquets són intel·ligents sols que cadascú té una combinació diferent d’aquestes huit intel·ligències. S’ha de treballar la part emocional per poder donar resposta a les altres intel·ligències que ens ajudaran a desenvolupar totes les nostres capacitats. Els alumnes aprenen a  conéixer a si mateix i donar respostes a aquelles emocions, i canvis interns, que al llarg dels anys va ocorreguen dins d’un mateix i dins del seu grup base de l’escola.

És tant l’èxit que té aquest programa en ells que vam decidir obrir-lo als pares, i estem ben orgullosos de què any rere any els pares responen i segons ells “Hara és un regal que descobrim“, que els ajuda en la seua vida familiar i personal a entendre millor tots els seus sentiments i a gestionar-los de millor manera, tant en casa amb els fills i parella, com amb les relacions amb els amics.

Així que aquest dissabte vam poder gaudir de l’última sessió de Hara Pares, d’aquest any, amb algunes tècniques especials que de segur recordaran, acabant amb un dinar de germanor. Perquè d’una cosa estem segurs i és que quan obris l’escola a les famílies crees un vincle especial, proper i de confiança. Estem convençuts de què escola i família hem de caminar junts, de la mà, i aquesta iniciativa és un pas més per poder construir aquests llaços.

Així que volem donar l’enhorabona a la 5a Generació de Pares Hara del Col·le La Salle Alcoi.