Donem la benvinguda a la 5a generació de pares HARA. Aquesta vegada els ha tocat a ells gaudir i sentir de primera mà què és Hara.

El dissabte començava amb un café de benvinguda on el nerviosisme i la sorpresa, de què passarà, regnava a la sala però a poc a poc l’ambient anava calfant-se i, començaven les dinàmiques on les relacions, entre ells, anaven unint-se, creant-se vincles importants que feien entendre sobre la importància de parar el temps, escoltar-se, sentir-se i estimar-se, aspectes que se’ns poden oblidar però que són de vital importància.

Han pogut gaudir de si mateix parlant-se i escoltant-se gaudint de cada moment, han pogut sentir a la seua parella amb estima, amb temps, amb paciència, com el que cuina amb foc lent posant tot el seu amor en allò que està fent. Han tingut temps de riure, de reflexió, de compartir, de relaxació…

Han sembrat la llavor per entendre la importància de cultivar una interioritat que ens obri a l’altre, que ens mou al compromís i ens ajuda a viure amb criteris ètics.

Mentrestant, els xiquets jugaven amb les cuidadores que els han cuidat i tractat com si foren reis i reines, que així ho són realment. Tota una escola per a ells… la de coses que han fet!

Agraïm a tots els pares que s’han apuntat a aquesta experiència però especialment a les “mestres Hara” Belen, Elena, Noelia, Noemí i Francesc per fer-nos gaudir d’aquestes experiències úniques que sense vosaltres no hauríem pogut viure.

Perquè, com van acabar dient tots els pares al finalitzar el dia,  “HARA ÉS UN REGAL”.