L’acte de graduació dels alumnes de 2n de BAT té alguna cosa especial que aconsegueix emocionar-nos a tots els presents. Uns perquè són els autèntics protagonistes de l’acte, uns altres perquè són els seus familiars i uns altres perquè hem format part de la seua estada en el col·legi, la seua altra casa. És sempre emotiu veure’ls entrar amb la seua beca, tan elegants i somrients, vas recordant com eren de xicotets, com han crescut i de sobte penses “una altra promoció que ens diu fins a sempre”.
Si a tot açò li afegim el personatge convidat, l’acte no pot ser més emocionant.
Una promoció nombrosa, amb cares somrients i satisfetes per haver arribat fins a ací, com molt bé ens van recordar ells mateixos en els seus discursos. Van tenir paraules d’agraïment per a  tots els allí presents.
Els autors de l’orla, Aitana, Quique i Alba, ens van explicar el significat de la mateixa. Els fils que els han unit i que els faran romandre units, com diu certa llegenda….
En la taula, les paraules de Marc Segura, director del centre, de Noelia Peris, presidenta de l’AMPA, donant-los l’enhorabona i desitjant-los tot el millor per al futur. Com va dir Marc, “recordeu que molta gent xicoteta, en molts llocs xicotets, pot canviar el món”. Ara us toca a vosaltres.
I què dir del convidat: Luis Aguilar, antic alumne, que recordava, 18 anys després, aquell moment de la seua graduació.
Avui,Luis és un dels millors cirurgians especialistes en urologia que té el nostre país. El seu pas per La Salle li va marcar i açò és el que va voler transmetre a aquests nous ex-alumnes.
Gràcies Luis pel teu temps, pel teu tracte proper, per acompanyar-nos en aquest acte.

Luis Aguilar

Llicenciat en Medicina amb diferents estades en Universitats com la de Barcelona,en l’Hospital Clínic, Universitat Complutense de Madrid, en l’Hospital Clínic San Carlos i la Universitat Tècnica de Munich en l’Hospital Klinikum Rechts der Isar.

Màster deInvestigació en Medicina Clínica en la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, metge especialista en Urologia via MIR en estades en hospitals com l’Hospital Clínic San Carlos, l’Hospital Universitari 12 d’Octubre i l’Institut Mutualiste Montsourís de Paris, centre referent en cirurgia robòtica i cirurgia mínimament invasiva.

Actualment desenvolupa la seua activitat principal en l’Hospital 12 d’octubre com a membre de la unitat de Litiasis i Endourologia, col·laborador docent de la Complutense de Madrid. A més, és adjunt del Servei d’Urologia de l’Hospital Madrid Puerta del Sur, col·laborador docent en laUniversitat CEU-San Pablo. I des d’abril, col·labora també amb el Sanatori Sant Jordi d’Alcoi.