Els alumnes de 3r EP han fet una visita a l’Agència de Lectura Municipal  de L’Uixola, que forma part de la xarxa de Biblioteques d’Alcoi. Han anat en dos díes, per tal de poder disfrutar millor del lloc on anaven. Una vegada allí, els han explicat el funcionament d’una biblioteca, quantes hi ha a Alcoi, com es poden fer socis, etc.

Els alumnes han pogut fer preguntes de les coses que volien saber i després han gaudit de la lectura.

De segur que molts arribaran a casa dient que volen fer-se socis!!!

Xarxa de Biblioteques municipals d’Alcoi

La Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals d’Alcoi la formen en l’actualitat quatre biblioteques municipals: la Biblioteca Central, ubicada a la primera planta del Centre Cultural, la Biblioteca de la Zona Nord, situada a la segona planta del Centre Social de la Zona Nord; l’Agència de Lectura Uixola, a la plaça d’Enric Valor i la Biblioteca del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó.

L’accés a totes aquestes biblioteques és gratuït, públic i universal. Només s’exigeix el carnet de soci per al préstec bibliogràfic i per a l’ús de determinats serveis, com l’accés a Internet o l’accés al servei audiovisual.

A la Biblioteca Central disposem també d’un servei públic de reprografia per a la reproducció de tots aquells documents que la legislació o el reglament de les biblioteques municipals permeten