Amb la intenció inicial de seguir fent-nos escoltar, i generar moments en els quals els alumnes i les famílies se senten recolzats pel centre. Perquè seguisquen sentint que aquesta és LA SEUA CASA. Per a generar un espai/moment de convivència, soltar tensions, alleujament i canalitzar els sentiments, alhora que divertir-se i conviure en la seua casa i amb els quals hem sigut part important de la seua vida durant molts anys, tots els seus professors.
Per tots aquests motius, pensàrem que la millor forma per a tancar la setmana era fer alguna cosa especial amb els alumnes de 4t ESO.
Començàrem amb una sessió de HARA, en la qual poder expressar els nostres sentiments. Una sessió que va estar carregada d’emotivitat, riures, però també llàgrimes…..
A continuació, vam compartir el sopar, alumnes i professors de totes les seccions del col·legi, perquè som una FAMÍLIA, una gran família.
El moment  més emotiu va ser quan, a les fosques, acompanyats únicament per la llum dels seus mòbils es van asseure en el pati, tots junts, com  una pinya……

En definitiva, una nit que no oblidaran, que guardaran en els seus cors per sempre.

Són activitats com aquestes les que enriqueixen la nostra labor educativa, que no es fan per omplir les aules, sinó per amor als nostres alumnes i a la nostra professió.
Els nostres alumnes es portaran la motxilla ben plena, i no solament d’aprenentatge acadèmic, sinó d’emocions, experiències, amor i afecte…

Tot açò és LA SALLE.