Lluc Llorens, Guillermo Vicens, Marta Castañer i Noor Carchano, aconsegueixen el 3r premi en el concurs IdeaT-Kids de la Universitat Politècnica de València, campus d’Alcoi.

Prèviament a aquesta jornada, tot 6é de Primària juntament amb els seus professors, Luis i Laura, havien preparat un Canvas Pla (pla d’empresa) amb la idea de negoci que cada grup cooperatiu havia aportat. Aquestes idees es van exposar primer als alumnes de 3r ESO que cursen l’assignatura de Practical Business. Després d’escoltar les explicacions de 6é, es van triar els tres projectes que podien representar a La Salle en aquest concurs.

Un total de 24 projectes, pertanyents a 8 col·legis van ser els que es van presentar en el matí del 7 de juny en el campus d’Alcoi.
El projecte de Lluc, Guillermo, Marta i Noor, es titula Tecno Food,i consisteix en un restaurant on  demanes la carta mitjançant una tablet en la qual  pots veure les calories, l’elaboració, els ingredients. I es caracteritza per la fluïdesa del servei que aplega gràcies a  un tub elevador que serveix el menjar directament a la taula.

Hi ha un assistent de sala per a assessorar els clients.

En el projecte han exposat  detalls com:  segments de clients, proposta de valor, fonts d’ingressos,  vies de comunicació,,  relació amb els clients i fidelització, recursos clau, associacions clau,  accions clau i estructura de costos.

Han sigut uns emprenedors fantàstics per un dia.