Aquest matí començaven les festes de La Salle. Per a començar, les diferents seccions ens hem agermanat. Cada “germà major” anava a cercar als seus “germans xicotets” per a passar una agradable estona jugant. A continuació, tots junts, hem tingut una celebració de la Paraula al voltant de la figura de Sant Joan Baptista de La Salle. Grans i xicotets hem fet alguna ofrena, el Germà José Luis ha llegit l’Evangeli, el Germà Javier ens ha recordat qui era el nostre fundador, Alba ens ha fet una xicoteta relaxació, Antonio, alumne de 2n BAT ens ha llegit una preciosa carta escrita amb el cor i dedicada a tots els allí presents. Després, tots junts hem cantat l’himne de La Salle i, finalment, Marc, el director, ens ha dedicat unes paraules per a inaugurar oficialment les festes.

A continuació, el pati s’ha omplert de superherois i vilans per a la gimcana d’ESO-BAT, mentre els xiquets d’infantil gaudien d’un teatre realitzat per les seues professores i els alumnes de primària es divertien fent tallers en classe.

Però el plat fort d’avui ha sigut el mític i tradicional partit NANS-GEGANTS. Partit de futbol sempre emocionant, on els gegants intenten guanyar sense èxit als nans, que són els vertaders herois d’aquest partit. És emocionant veure la il·lusió en les seues cares en marcar un gol!! Els gegants han intentat per tots els mitjans marcar-ne algun i, encara que ho han aconseguit en dues ocasions, l’àrbitre del partit els ha anul·lat per no ser massa…..correctes, ja que no val usar les mans 😉

En acabar el partit, membres de l’AMPA han fet lliurament de les medalles als guanyadors.
En definitiva, un dia fantàstic de convivència i harmonia, on tots hem gaudit.