Els alumnes de  4t d’ESO i Batxillerat han conegut de primera mà algunes de les professions que en un futur poden ser les seues. La “Fira de les Professions” és un acte en el qual participen professionals de diferents sectors.  L’objectiu és que els alumnes puguen resoldre els seus dubtes sobre les professions que els interessaria tenir en el futur. De cara a escollir els seus estudis, les seues inquietuds han anat relacionades amb les assignatures o les eixides professionals de cada àmbit.

D’aquesta forma, es convida a participar a professionals de diferents branques: Enginyeria Informàtica, industrial, mecànica, multimèdia i química; arquitectura, matrona, infermeria, farmàcia, fisioteràpia, medicina, pedagogia, psicologia, veterinària, química, física, bioquímica, ADE/DADE, màrqueting, econòmiques, periodisme, dret, logopèdia, magisteri, traducció i interpretació, ciències de l’activitat física i l’esport, militar i policia nacional són les professions que han pogut conèixer de primera mà. També hem tingut representants de la UPV Alcoi i d’ESIC Valencia  per a  presentar les titulacions que es poden cursar allí.

Una jornada interessant que ve desenvolupant-se els últims anys per a tractar d’ajudar els nostres alumnes a decidir sobre el seu futur més immediat.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots els professionals que han acceptat la nostra invitació.