Els alumnes de 3º ESO han realitzat una visita al Centre de Respir Solroja, on han compartit activitats com el mètode BAPNE i el joc del bingo amb els residents.
Es tracta d’una activitat de conscienciació per a conèixer de primera mà la realitat de l’Alzheimer.

 

CENTRE DE RESPIR SOLROJA

La residència d’ancians Centre de Respir  Solroja per a malalts d’alzheimer i altres demències compta amb prestacions com a ajudes tècniques, gimnàs, recepció, jardí, sala polivalent, sala de televisió, sala de visites, terrassa, infermeria, ats/due propi, bany geriàtric, servei mèdic propi, unitat de demències/alzheimer, servei psicològic propi, dieta personalitzada, pati, estimulació cognitiva, fisioteràpia, massatge terapèutic, teràpia ocupacional, estada temporal, servei de bugaderia, arranjament de roba, manicura, podologia, perruqueria, festes, cursos, diaris i revistes, voluntariat, servei d’acompanyament, treballador social, respir familiar i serveis d’instal·lacions generals, programes i activitats, serveis personals i  serveis sociosanitaris.

MÈTODE BAPNE

És un Mètode d’estimulació cognitiva, psicomotriu, socioemocional i neurorehabilitativa que integra la percussió corporal, música i moviment a través de la Neuromotricitat. La paraula BAPNE és un acrònim.