Un any més els alumnes de 6é EP de La Salle Alcoi han participat en dos dels tallers de “La Màgia de la Ciència” a la Universitat Politècnica d’Alcoi.
Han gaudit d’un matí ple de descobriments i nous reptes, amb l’objectiu d’apropar als més menuts el món digital que els envolta, a través de la informàtica I la robòtica.
Els alumnes s’han iniciat en la robòtica i mecatrònica programant robots de Lego. A més a més han vivenciat la realitat virtual i augmentada I s’hi han endinsa’t en un videojoc actiu.

La màgia de la ciència

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), organitza un any més, en col·laboració amb la Càtedra “Alcoi Ciutat del Coneixement” signada amb el M.I. Ajuntament d’Alcoi i de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT), pertanyent al Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, en el marc de la Setmana de la Ciència, ha programat la “Màgia de la Ciència” dirigida a alumnes de 6é de primària i els Tallers de Química programats dins de la “Setmana Jove de la Ciència” per a alumnes de batxillerat i Cicles Formatius.