Els dies 10 i 11 de maig, la Salle d’Alcoi ha participat com a ponent en les jornades d’intercanvi d’experiències relacionades amb Projectes d’Innovació i Investigació Educativa (PIIE), organitzades pel CEFIRE d’Alcoi, amb el nostre projecte Sala Croma interactiva’t.
Ja fa un temps que el col·legi ha apostat per les TIC com a opció educativa, i un dels recursos més demandats ha estat la creació audiovisual i de continguts mèdia.

Amb eixa finalitat, la creació de la Sala Croma dota d’infraestructura el nostre centre per a poder fer unes gravacions amb uns mínims de qualitat i que els nostres alumnes puguen experimentar el que suposa crear un Podcast, representar i gravar una obra teatral o les possibilitats infinites d’una gravació amb el croma.
Els nostres professors de secundària David Galbis i Enrique Costa seran els encarregats de fer la presentació a la resta de professors participants. Amb això pretenem continuar apostant per la innovació i els recursos TIC posats al servei de l’ensenyament. Tot per millorar la pràctica educativa, malgrat el context Covid que ens està tocant viure.