Els alumnes de 2bat del social han estat en la UA i en la UMH. Primer tres antigues alumnes del nostre centre ens han rebut i acompanyat en una ruta guiada per les instal·lacions del campus: sedes socials, aularis, biblioteca i facultats del nostre interés. Després ens han rebut el degà (Raul Ruiz), vicedegana (Mari Carmen Tolosa) i coordinadora de relacions institucionals (Malena Fabregat) de la Facultat d’Econòmiques amb una xarrada realment enriquidora al voltant dels seus plans d’estudi. A meitat matí ens esperaven a la UMH on hem participat en el programa de ràdio de la mateixa universitat.

Els alumnes de modalitat científica de 2n bat i els alumnes de Biologia de 1r, han visitat la Facultat de Química, on han pogut aprendre els components que tenen els focs artificials que els donen el color i la tècnica de cromatografia aplicada a l’anàlisi químic.


Volem agrair a les nostres antigues alumnes Maria Gracia, Ana Gracia i Mariola Belda, i a Mónica Espinosa, mare del col·le i Vicedegana de Pràctiques Externes i Relacions amb l’Empresa de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, qui ha gestionat la nostra visita a la dita facultat.