Aprofitant que en l’assignatura d’àmbit lingüístic i social hem tractat el tema de les primeres societats humanes i  les primeres civilitzacions, hem pogut observar objectes curiosos des d’ossos de mamut i rinoceront trobats al Molinar com ceràmiques ibèriques de la Serreta o del Cabeçó de Mariola, i tot un seguit d’estris i utensilis que els nostres avantpassats feien servir en el seu dia a dia, per a caçar, cuinar, guerrejar o simplement passar l’estona…

avcılar escort

Curiositats de la talla de la Deessa mare o el ploms de la Serreta i “el vas dels Guerrers” han despertat l’interés dels nostres alumnes, ja que ha sigut matèria que hem vist i interpretat prèviament en l’àmbit.
El colofó d’aquesta activitat el tindrem la setmana que ve dimecres, ja que farem via cap al poblat ibèric del Puig, on vorem, in situ, com seria la vida d’aquells humans fa més de 2500 anys. Allà tindrem l’oportunitat de fer una altra visita guiada, i escoltar de part dels especialistes la interpretació que en fan del paisatge i les restes que allà es troben.
Al remat, una experiència única, que de segur que serà molt significativa per als nostres alumnes, en un context tan rutinari com és el de la pandèmia.


Els profes d’àmbit lingüístic i social.