El curs passat no vam poder celebrar les festes en honor del nostre patró, Sant Joan Baptista de La Salle. Aquest curs no volíem quedar-nos sense elles. Però quan ja ho teníem tot preparat, la previsió meteorològica ens va jugar una mala passada. El pronòstic de pluges ens va fer prendre una decisió, així els alumnes d’ESO van poder tindre els seus Esdeveniments SJB (cinefórum, jocs de taula, esport i el gran concurs musical de Furor). Els de 2ºBAC van ajornar el seu famós partit NANS-GEGANTS per al mes de maig, però sí que van poder organitzar la gimcana per a tota Secundària, amb la temàtica de “Los juegos del hambre”. D’aquesta manera, tots els alumnes d’ESO es van distribuir per tributs i districtes. Per a poder organitzar bé les proves i que tots pogueren veure-ho bé, les diferents proves s’anaven retransmetent en directe en les classes, així l’espera per a participar es feia més divertida.
Els alumnes d’Infantil-Primària han ajornat les seues festes per al mes de maig, encara que els del 3r cicle si que van poder gaudir del concurs de videoclips que havien realitzat, demostrant els seus grans dots creatius.
Els xicotets d’Infantil i 1r cicle van decidir posar al mal temps bona cara, i van celebrar, amb totes les mesures de seguretat, unes molt particulars festes de Moros i Cristians.
Però això no acaba ací…… continuarà al mes de maig.