Un any més hem gaudit les festes en honor al nostre Sant patró, Sant Joan Baptista de La Salle. Unes festes especials per a tots, per tractar-se de l’any del Tricentenari. Les celebracions van començar el dimecres amb una Eucaristia molt familiar.
Durant el dijous i el divendres s’han realitzat diferents activitats, però potser, les dues que destacaríem serien l’AGERMANAMENT, on els nostres alumnes majors segueixen amb la tradició d’acompanyar als xicotets. Encara que en aquesta activitat es realitzen jocs, el significat va més enllà, perquè fa 300 anys Juan Baptista de La Salle ja ens parlava d’aquest acompanyament, on els alumnes majors ajudaven i acompanyaven als més xicotets en les primeres escoles.
Una altra activitat a destacar és el famós partit NANS-GEGANTS, on els alumnes de 1r EP s’enfronten als de 2n BAT. Per descomptat,els grans campions són els NANS, que en aquesta ocasió van aconseguir la victòria per 5-1.
A més, els alumnes d’ESO-BAT han pogut gaudir de la seua Gymkhana, del concurs de paelles, el playback….
Els alumnes de Primària van tindre la seua famosa tómbola i els més majors el seu playback. 
Els xiquets d’Infantil, s’ho van passar genial amb els teatres preparats pels pares, els jocs tradicionals i les pinyates.
Per a acabar, l’AMPA del col·legi va celebrar la seua festa amb un munt d’inflables. 
Han sigut unes festes fantàstiques, on l’alegria, el bon humor i la convivència han estat presents.