Els xiquets d’infantil de La Salle han pogut gaudir d’una de les activitats que més il·lusió els crea aquesta estació. Els pares i les mares ens regalen part del seu temps teatralitzant la història de La Castanyera. Creen un teatre on es mesclen diferents contes (caputxeta roja, ventafocs i els set nans…) amb un fil conductor que és la mateixa Castanyera. Els xiquets i xiquetes miren amb entusiasme els seus pares com a uns grans actors i actrius. No hi ha res més especial que veure al pare i la mare fent alguna activitat al col·le, és tot un orgull per a ells que els miren amb molta emoció.

Per finalitzar l’activitat, els pares reparteixen a cada xiquet i xiqueta un cucurutxo de castanyes torrades per poder berenar.

En La Salle creiem en la importància d’un vincle d’unió entre família i escola, per tant, intentem posar-se en contacte i fer-los partícips sempre que podem. De vegades, cada volta més, la iniciativa ja ve per ells proposant noves idees o bé per algun projecte en qüestió, o per començar alguna activitat nova o per participar en alguna de les activitats anuals que fem.

Aquest factor ens encanta i esperem que seguisca creixent.