Hui, 14 de maig, els alumnes i professors del col·legi La Salle Alcoi hem tingut una celebració especial amb motiu del Tricentenari del nostre fundador. Igual que la resta de col·legis La Salle d’Espanya i Portugal, hem eixit al carrer per a commemorar el nomenament de Sant Joan Baptista De La Salle com a patró universal dels educadors, el 15 de maig de 1950 per Pío XII.

La jornada ha començat en les classes, amb un agermanament entre seccions. En cada classe s’ha realitzat una manualitat,un xicotet Sant Joan Baptista que hem pogut utilitzar com a passador de la “panyoleta”. Grans i xicotets hem passat una estona divertida ajudant-nos els uns als altres. A continuació, tots junts hem format les lletres de LA SALLE al pati mentre ens feien una foto des d’un dron.


Hem aprofitat també per a assajar el ball que hem preparat amb la cançó del Tricentenari.
Al migdia, ens hem desplaçat fins al parc de la Glorieta en el centre de la ciutat, on hem menjat tots junts. Hem finalitzat en la Plaça d’Espanya ballant el que havíem assajat a les classes. Hem de donar les gràcies a Elena, la nostra coreògrafa.

Emparats pel castell de festes de Moros i Cristians, encara present allí, hui La Salle Alcoi ha conquistat la Plaça de la ciutat!!

I és que….

300 anys no són res.
300 anys són tant.
Per uns altres 300 anys de somnis.
Per uns altres 300 anys junts.