El trimestre ha arribat a la seua fi i els alumnes de La Salle Alcoi han eixit d’excursió. Aquesta vegada s’han triat diferents paratges locals: 1r i 2n d’EP han visitat la Font Roja, 3r i 4t d’EP han pujat fins al Preventori, 5é i 6é d’EP han posat en pràctica el seu projecte de medi ambient per a netejar la Via Verda fins al Poliesportiu. Aquest projecte es troba emmarcat dins d’un altre anomenat “Jo puc“, iniciativa sorgida de la OIEC (Oficina Internacional de l’Educació Catòlica) que respon al repte llançat pel Papa Francesc a l’escola. D’altra banda, els alumnes de 1r d’ESO han visitat el paratge de la Sarga, els de 2n d’ESO han estat al Castellar i els de 3r d’ESO s’han desplaçat fins als Canalons. Per als alumnes de 1r BAT s’ha preparat una visita a les instal·lacions d’AITEX i ESIC com a part del programa de formació preuniversitària.
Els alumnes d’Infantil s’han quedat en el col·legi, on han pogut gaudir de la tradicional mona de Pasqua i de diversos jocs.

I mentre tots ells es divertien…… no podem oblidar als alumnes de 2n BAT, que estaven acabant els seus exàmens, ja que la setmana vinent marxen de viatge de fi de curs.