En 2018 vam rebre el primer nivel d’aquest reconeixement.

Unicef Comunitat Valenciana ha reconegut al col·legi La Salle Alcoi com a Centre Referent en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global. Un reconeixement important perquè ens recorda que no sols treballem pels drets dels majors, també dels xiquets i en definitiva per aconseguir un món millor.

En l’any 2018 vam obtindre el nivell 1 i ara arribem al nivell 2.

Quines coses fem al col·le relacionades amb aquest tema? Entre d’altres, podem destacar el grup de voluntariat que tenim, alumnes que col·laboren en l’Economat de Càritas. En paraules d’algunes voluntàries, una molt grata experiència on se senten útils. També col·laborem en algunes activitats com poden ser la visita dels Pajes al col·legi Tomàs Llàcer. Una visita que es realitza des de fa ja uns quants anys.

Com a resultat de la pandèmia no hem pogut continuar amb el voluntariat realitzat amb Gormaget i la Llar de  Sant Josep, on els nostres voluntaris passaven una vesprada jugant i xarrant amb els usuaris.

A l’acte han assistit Elena Filella, responsable de Drets de la Infància Comunitat Valenciana; José Jordá, Responsable d’Unicef  Alcoi; Jordi Silvestre, regidor d’Educació; Aranza de Gracia, regidora d’Infància i Adolescència; a més dels delegats de Pastoral del col.le i el grup de voluntaris.

Tant el director del col.legi, Marc Segura, com els regidors i els invitats d’Unicef, han agraït al col.le la tasca realitzada i ens han recordat la importància de continuar treballant en aquesta línia.

En definitiva, un reconeixement que hem aconseguit entre tots els qui formem aquesta comunitat educativa, famílies, alumnat i professorat.