Els alumnes del 2n cicle d’EP han visitat les instal·lacions de L’Alqueria del Basket,pertanyents al València Basket. Aquesta eixida s’inclou dins de la programació anual de Tutoria i de l’assignatura d’Educació Física.
Es tracta d’una activitat que reforçarà els valors de l’esport a través de la Cultura de l’Esforç, i alhora permetrà conéixer en profunditat els secrets d’una infraestructura única en el continent.

L’activitat realitzada ha consistit en una visita guiada per la instal·lació que no ha obviat cap detall: pistes d’entrenament, oficines i sales de reunions, gimnàs, infermeria, a més d’una activitat en pista, amb jocs i exercicis que han sigut coordinats per monitors del València Basket, a més d’un grup de jugadors de Europrobasket International Academy que es trobaven realitzant uns entrenaments.
Per a acabar, els xiquets i xiquetes han rebut una xarrada sobre els valors que representa la Cultura de l’Esforç, abans de rebre un xicotet obsequi.

Després, ens hem desplaçat fins al parc Gulliver, on els nostres alumnes han gaudit moltíssim. En definitiva, un gran dia de convivència i diversió.