Amb l’objectiu d’aprofundir amb els hàbits saludables i alimentació sana. I amb molta voluntat d’oferir als nostres alumnes una educació en consum responsable i sostenible, que done protagonisme al desenvolupament local i tot el que això implica…

Hem volgut apropar als alumnes de 2n de primària al mercat de Sant Roc. Un lloc on la directiva ens ha facilitat tot i ens ha donat suport a l’hora d’organitzar l’activitat amb ells. Sempre dispostos a col·laborar amb el nostre projecte. En nom de tots els xiquets i xiquetes de primària: moltes gràcies a tots.

Al llarg del projecte els alumnes han elaborat una llista de la compra saludable, han consensuat tasques i organitzat les funcions a realitzar. També volien aprofitar l’ocasió per a preguntar els seus dubtes als mercaders i poder continuar després la reflexió o debat a classe.

Després de la visita, els alumnes comencen a elaborar les seues pròpies conclusions i alguns d’ells ara afirmen que “darrere de cada plat que mengem hi ha molta gent i molt d’esforç.”

Tota una cultura de l’esforç que ells mateixos han pogut descobrir després de conéixer als mercaders i els seus valors a imitar sobre un estil de vida saludable.