Salle acull

CARTELL

Estimades famílies,

Us volem presentar la Fundació La Salle Acull. Una plataforma del sector València-Palma que coordinarà totes les accions que realitzem dirigides a promoure l’educació, promoció i atenció integral de fillets i joves d’edats entre els 8 i els 23, anys en risc d’exclusió social, absentisme o abandonament escolar prematur.

La Fundació La Salle Acull és una entitat sense ànim de lucre, vinculada a la Xarxa d’Obres Educatives de La Salle en el Sector València-Palma.

La nostra campanya d’enguany ajuda a l’obra Projecte Obert. Ens van demanar material escolar i per açò estem ací….

Els objectius prioritaris son:

1º.- Sensibilitzar a les nostres comunitats educatives donant a conèixer la realitat que suposa el treball en las obres socioeducatives.

2º.- Fer una crida a la solidaritat de tots per poder gestionar les accions de la millor manera i amb els millors mitjans possibles.

En una època de crisis econòmica en que l’Administració ha realitzat retallades en molts temes, també en l’àmbit social, hem de donar un pas endavant, cadascú dins les seves possibilitats, para poder seguir treballant en els nostres projectes a favor dels que més ho necessiten.

Us convidem a conèixer la nostra Fundació amb el vídeo presentació.

Departament Pastoral.

VÍDEO PRESENTACIÓ FUNDACIÓ LA SALLE ACULL

SALLE ACULL 2013-2014